Gisteren werd bij Café Eddie's in Houten "Eddie's Double Trouble" gehouden, het jaarlijkse "double in, double out" toernooi van DV Houten. 24 darters wisten de weg naar Café Eddie's te vinden om te kijken hoe goed ze hun dubbels konden raken. Favorieten voor de titel waren op voorhand Dietger Ekelmans, Eric van Meerveld, Gino Helder en Jasper van Zwieten. Maarrrr.... met double in, double out weet je natuurlijk maar nooit.

Klokslag 12 uur werd gestart met de poules en vn double trouble bleek weinig sprake aangezien de poules om half twee allemaal al gespeeld waren. Dat bood mogelijkheden tot een wat langer format in de knockout fase. In de herkansingsronde leidde dit tot een finale tussen Remco Wiersma (die vanuit Leiden naar Houten was afgereisd) en Arie de Groot. Remcom trok hier uiteindelijk aan het langste eind.

In de winnaarsronde liet Dietger Ekelmans zien waarom hij tot de favorieten gerekend werd. Hij versloeg achtereenvolgens Eric van Meerveld en Gino Helder om in de finale Jasper van Zwieten op een 6-1 nederlaag te trakteren. Hiermee was Dietger duidelijk de verdiende winnaar van deze editie van "Eddie's Double Trouble"

Postadres DV Houten

Hoefbladhof 42
3991 GH Houten

E-mail
bestuur@dartvereniginghouten.nl

Locatie Eddie's

Papiermolen 3A
3994 DJ Houten
Tel: 06-51514491