Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/dvh/public_html/libraries/cegcore2/gcloader.php on line 63
Zet in je agenda: 13 november 2016 Algemene Ledenvergadering - Dartvereniging Houten

Oke, oke, het is nog ver weg. Maar je kunt niet vroeg genoeg beginnen je leden te spammen over de aankomende ALV. Op 13 november zal het bestuur van DV Houten zich weer verantwoorden voor het afgelopen verenigingsjaar en vooruitblikken naar het lopende verenigingsjaar. We starten de vergadering om 11.30 uur bij Eddie's Café en hopen uiterlijk rond een uur of 1 af te sluiten zodat we aansluitend nog een toernooitje kunnen doen. De deuren van Eddie's gaan om 11 uur open waarna je ontvangen wordt met koffie en een broodje.

De officiële uitnodiging volgt begin oktober en de stukken voor de vergadering ontvang je uiterlijk in het laatste weekend van oktober. We rekenen op een massale opkomst!! Tot 13 november!