Afscheid Willem

Na jarenlang de ranking georganiseerd te hebben, gaat Willem hiermee stoppen.

Willem maakt de huidige ranking nog af en zal na de prijsuitreiking afzwaaien.

Natuurlijk willen we dit niet ongemerkt voorbij laten gaan. Vanaf komende week dinsdag zal er een mogelijkheid zijn om een (kleine) bijdrage te doen voor een passend cadeau voor al die jaren.
Ook zal DV Houten hieraan bijdragen.

 

Hoe nu verder?

Zonder organisatie natuurlijk geen ranking. We zijn dan ook op zoek naar een vervanger van Willem. Maar gebleken is wel dat het vinden van één iemand heel lastig is.

Daarom willen we een pool van mensen creëren die per toerbeurt een avond de ranking gaat organiseren. Wanneer we hiervoor bijvoorbeeld 6 mensen kunnen vinden, betekent het dus dat ieder slechts één keer per 6 weken de ranking organiseert.

Wat houdt het organiseren in?

  • Deelnemers inschrijven.
  • Loting poulefase doen en de pouleformulieren invullen.
  • Na de poulefase de uitslagen verwerken en de loting voor de knock out fase verrichten.
  • Knock out fase verwerken.
  • Stand bijwerken.

Voor bovenstaande is laptop van de vereniging beschikbaar met daarop een programma in excel. In het bestand staat ook beschreven wat te doen.

Degene die al een bij de ranking zijn geweest hebben de sheet vast wel eens gezien. Een aantal van jullie heeft al wel eens meegeholpen en weten al (grotendeels) hoe het werkt.

 

Wanneer je interesse hebt laat het dan even weten. Dit kan per mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via contact met één van de leden van het bestuur (Ron van Swol, Kevin van Burken, Jeroen van Dongen en/of Hilco Joling)
We zijn op zoek naar ongeveer 6 mensen die zich hiervoor beschikbaar stellen. Meer mag altijd natuurlijk. 

 

Postadres DV Houten

Hoefbladhof 42
3991 GH Houten

E-mail
bestuur@dartvereniginghouten.nl

Locatie Eddie's

Papiermolen 3A
3994 DJ Houten
Tel: 06-51514491