Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/dvh/public_html/libraries/cegcore2/gcloader.php on line 63
Topprestaties op de Dutch Open - Dartvereniging Houten

Dit weekend vond in de Bonte Wever in Assen de Dutch Open plaats. Als altijd een evenement waar dartend Nederland massaal op af komt. Zo ook een aantal leden van DV Houten. Twee mensen willen we er even speciaal uitlichten, vanwege hun goede prestaties. In het dameskoppel toernooi wist Saskia van Zoeren met haar koppelpartner Nadia Sebaa door te dringen tot de laatste 16!! Helaas werden ze daar nipt met 3-2 verslagen.

In de heren singles wist Gertjan van Herk door te dringen tot de sheetfinale (laatste 128). Dat is echt een geweldig goede prestatie, waarbij verscheidene spelers bedwongen moesten worden die op hoog niveau spelen. Helaas was de sheetfinale dus het eindstation maar al met al een prestatie om trots op te zijn.