Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/dvh/public_html/libraries/cegcore2/gcloader.php on line 63
Tino Sturkenboom wint 9e Friday Night Dartzz - Dartvereniging Houten

De 9e Friday Night Dartzz is een prooi geworden voor Tino Sturkenboom, die hiermee ook aan de leiding gaat in de derde periode. Tino kwam in de knock-out goed op stoom. Hij versloeg achtereenvolgens Danny Wever en Jick Remmers. In de finale moest hij het opnemen tegen Cem Yucebilgili, die in de knock-out fase Henk Hansen Sr. en Siem Oostenbrink aan zijn zegekar wist te binden. De finale was uitermate spannend en werd uiteindelijk gewonnen door Tino met 4-3.

De finale van de verliezersronde ging tussen Menno Bloemendal en Dennis van den Berg. Dennis was hierin met 3-1 de sterkste.

Als de stand bijgewerkt is, vind je die HIER.