Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/dvh/public_html/libraries/cegcore2/gcloader.php on line 63
Ronald Balfoort wint 12e Fridaynight Dartzz; Danny Wever periodekampioen - Dartvereniging Houten

De 12e Fridaynight Dartzz was drukbezocht. Waarschijnlijk heeft dit te maken met het fit dat het bekerweek was. 28 spelers kwamen deze vrijdagavond naar Eddie's om uit te maken wie de beste darter van deze vrijdagavond was. Veel nieuwe mensen ook deze keer. Onder hen Ronald Balfoort en hij bleek deze avond de sterkste te zijn. In de finale klopte hij Arjan van Zetten met 4-3. De verliezersronde was een prooi voor Jick Remmers, die in de finale Wesley van Rooijen met 3-0 wist te kloppen. Toen alle cijfertjes bij elkaar opgeteld waren, bleek Danny Wever de winnaar van de laatste periode. Alle 12 rankings van deze cyclus zijn nu gespeeld. Op naar de finaledag!