Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/dvh/public_html/libraries/cegcore2/gcloader.php on line 63
Kris Boer wint Friday Night Dartzzz - Dartvereniging Houten

Vrijdag stond de finaledag van de Friday Night Dartzzz weer op het programma. Met 1 afzegging verschenen de 15 beste darters van de voorbije 12 rankings aan de oche om uit te maken wie deze editie zou winnen.

Na een avond vol dartgeweld mocht Kris Boer zich kronen tot winnaar van deze editie van Friday Night Dartzzz. Hij wist in de finale Tino Sturkenboom te verslaan, die hiermee zijn titel net niet kon prolongeren. Patrick Mengerink wist beslag te leggen op de 3e plaats.

De meeste 180's werden gegooid door Tino Sturkenboom, 13 in totaal. En met een maximum 170 finish was het Danny Wever die er vandoor ging met de prijs voor de hoogste finish.

Vrijdag 10 juni begint weer een nieuwe reeks van 12 rankings. Aanvang is om 20.00 uur.