Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/dvh/public_html/libraries/cegcore2/gcloader.php on line 63
Kris Boer periodekampioen Friday Night Dartzzz - Dartvereniging Houten

De vierde ronde van de Friday Night Dartzzz is gespeeld en dat betekent dat de eerste periodekampioen bekend is. Kris Boer won deze 1e periode maar verloor op de 4e avond de finale van een sterk gooiende Dennis Van Den Berg. Tino Sturkenboom gooide nog maar eens een 150 finish, waardoor hij zijn leidende positie in het HF-klassement wat aanscherpt. Tino en Kris gaan samen aan kop in het 180 klassement met ieder 4 x de maximale score. Volgende week een nieuwe ronde, een nieuwe periode en dus ook volop nieuwe kansen. De stand na 4 rondes en de 180's en HF's vind je HIER!