Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/dvh/public_html/libraries/cegcore2/gcloader.php on line 63
Kevin Kuipers wint Friday Night Dartzz - Dartvereniging Houten

De vierde periode is inmiddels begonnen dus nieuwe kansen voor iedereen. Kevin Kuipers ging er deze vrijdag met de buit vandoor door in de finale lijstaanvoerder Dennis van de Berg te verslaan. Dennis deed hiermee echter goede zaken in de overall stand, omdat Danny Wever in een vroeg stadium uitgeschakeld werd. Zo bedraagt het verschil weer 6 punten. Winnaar Kevin Kuipers heeft wel een stevige indruk achtergelaten. Niet alleen won hij dus de finale, maar ook gooide hij een 114 en 144 finish en 3 x de maximale score. Hulde voor Kevin! Standen zijn bijgewerkt en wederom HIER te vinden. Statistieken vind je HIER.