Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/dvh/public_html/libraries/cegcore2/gcloader.php on line 63
Jeugdtraining DV Houten gestart! - Dartvereniging Houten

Afgelopen donderdag was de start van de darttrainingen voor de jeugd van Dartvereniging Houten. Onder leiding van senior lid Jan Schuurmans volgden zes kinderen van 8 tot 13 jaar training van anderhalf uur. Navraag tijdens en na afloop van de training leerde dat de kinderen het geweldig vonden en staan te trappelen voor de volgende training en de volgende wedstrijden!

Tijdens de trainingen worden de kinderen begeleid in zaken als houding, worp, terminologie, rekenen, omgaan met spanning/druk en de diverse spelen (bv 501/301, tac-tics). Maar daarnaast hechten we veel waarde aan sportiviteit en plezier in de sport, zowel tijdens als na de wedstrijden en trainingen. Naast Jan zullen ook Rob en Hilco waar nodig helpen met de trainingen/begeleiding van de jeugd.