Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/dvh/public_html/libraries/cegcore2/gcloader.php on line 63
Eric van Meerveld wint ook de 2e dinsdagavondranking - Dartvereniging Houten

Dinsdag is de 2e speelavond van de dinsdagavond winterranking gehouden. Er waren dit keer 13 deelnemers, iets minder dan vorige week, maar zeker niet minder gezellig. Daardoor werd er alleen een winnaarsronde gespeeld met, net als vorige week, als winnaar Eric van Meerveld. Runner up was Kaj Schmall en gedeeld 3e Edwin Hoogendoorn en verrassend Bo van der Bildt.

De mystery finish werd ook weer getrokken. Er waren slechts 2 finishes boven de 100 en de trekking werd verricht door Edwin Hoogendoorn. Met 164 trok hij een nogal hoge finish en die is helaas niet gegooid. De prijs voor de mystery finish staat nu op € 51,10.
De standen zijn weer bijgewerkt kijk hiervoor op de site http://www.dartvereniginghouten.nl/