Afgelopen donderdag stond de wedstrijd Chaos - Schrobbelaars op het programma. En om 20.00 uur kwam er een storm over café Eddie's razen die zijn weerga niet kent. Waar van tevoren werd gerekend op een spannende partij, zette Danny Wever gelijk de toon met een 3-0 overwinning met een 180-score. De eerste Grabbelaar droop beteuterd af. Maar er was nog van alles mogelijk natuurlijk. Echter, toen Mario Schinkel de tweede Grabbelaar ook met 3-0 van het bord veegde, begon men zich in het kamp van de tegenstander toch wel enigszins zorgen te maken. Daarbij genoot de hele meegereisde familie Grabbelaar meer van de ambiance in Eddie's dan van hun helden bij het dartbord.

Vervolgens mochten Dennis van de Berg en Edwin Velhuyzen ook een duit in het zakje doen. Beide stonden geen leg af en wonnen eveneens met 3-0. De monden van de Grabbelaars vielen open op standje 3 van verbazing. En er werden opmerkingen gehoord als: "Nou, zo vroeg zijn we nog nooit thuis geweest" en "We hebben nog nooit zo snel met 4-0 achter gestaan"

De koppels stonden op het punt van beginnen en binnen Chaos werd al gesproken van een 9-0 overwinning. Voorbarig, maar niet ondenkbaar want de Grabbelaars waren compleet murw gebeukt door de bliksemstart van Chaos. In de eerste koppel wisten de Grabbelaars zowaar hun eerste leg te pakken. De partij ging echter met 3-1 naar Danny en Dennis. En toen sloeg het noodlot toe. Bij Mario en Edwin wilde het maar niet vallen. Bij een 2-0 achterstand probeerde Mario de boel nog even wat op te peppen en zowaar werd het 2-1. Maar uiteindelijk ging de partij toch naar de Grabbelaars. Geen 9-0 overwinning dus voor Chaos. Danny en Dennis maakten er vervolgens wel gewoon 6-1 van, waarna Danny Nesselaar zijn opwachting mocht maken in plaats van Mario. Wellicht zou dit beter gaan. Maar nee, ook deze koppel ging verloren en het werd 6-2. Edwin zat er volledig doorheen en was erg teleurgesteld in en boos op zichzelf. Deze boosheid zette hij echter vervolgen in de bierronde om in triples. Iedere beurt van Edwin zat er wel een triple bij. En zo stond er uiteindelijk een behoorlijk Chaotische 7-2 overwinning op het bord.

De Grabbelaars leden alweer hun derde nederlaag op rij en Het Chaos Team is op weg om echt een gooi te gaan doen naar promotie naar de 1e divisie. Volgende week het vervolg, als het gaat stormen in Wijk!

Postadres DV Houten

Hoefbladhof 42
3991 GH Houten

E-mail
bestuur@dartvereniginghouten.nl

Locatie Eddie's

Papiermolen 3A
3994 DJ Houten
Tel: 06-51514491