2 april verenigingskampioenschappen - Dartvereniging Houten

Op zondag 2 april vinden bij Eddie's de 3 verenigingskampioenschappen van DV Houten plaats. Wie gooit het beste en laat zich die dag voor een jaar kronen tot de beste darter van Dartvereniging Houten? Vorig jaar ging Ron van Swol ervandoor met zowel de titel in de singles als in de koppels met Kevin van Burken. Het jaar daarvoor won Mark Spekenbrink beide titels. Krijgen we dit jaar voor het eerst 2 verschillende winnaars?

Het koppeltoernooi start om 11.30 uur en het singletoernooi zal om ongeveer 14.00 uur aanvangen. Inschrijven kan ter plekke voor aanvang van het toernooi. De deelname is uiteraard gratis. Dus kom 2 april allemaal naar Café Eddie's om te laten zien dat je de beste bent van de vereniging, of om gewoon een leuke middag te hebben!