Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/dvh/public_html/libraries/cegcore2/gcloader.php on line 63
7 November: Herfst (single)Darttoernooi Chez Café Eddie's - Dartvereniging Houten

Zaterdagavond 7 november organiseert DV Houten het "Herfst (single)darttoernooi chez Cafe Eddie's" in Houten! Een gezellig singletoernooi op de zaterdagavond, waarbij zoals altijd de hapjes en muziek uitstekend verzorgd zijn door Eddie en je zelf moet zorgen dat je pijlen de goede kant op vliegen.

Het toernooi start om 20.00 uur. Inschrijven kan via een reactie op de FB-pagina of op de avond zelf tot 19.55 uur aan de bar. Inschrijfgeld bedraagt €7,- en inschrijfgeld is prijzengeld. We hopen jullie op 7 november te zien!!