Ron Schouten wint vierde ronde dinsdagavondranking - Dartvereniging Houten

Ron Schouten (Rosmalen) heeft de vierde rankingavond op zijn naam geschreven. In de finale versloeg hij Kai Schmall. Gedeeld derde werden Eric van Meerveld en Richard van den Berg. In de verliezersronde won Henk Hansen van Edwin Hoogendoorn. Gedeeld derde werden Oscar Schut en Dhanesh Rimier. In het algemeen klassement gaat Eric van Meerveld nog steeds ruim aan de leiding voor Kai Schmall en Arnold Faverus.

Met 23 deelnemers was het een gezellige avond op een hoog niveau. De 5x 180 en 140 finish van Schouten waren daarvan een voorbeeld. De finish was net niet de mystery finish die ditmaal getrokken werd, 142. De pot, inmiddels ruim 62 euro, blijf daardoor staan. Komende dinsdag nieuwe kansen!