Gesloten Midden Nederland - Dartvereniging Houten

2016 is begonnen en een aantal leden van de vereniging is het jaar goed begonnen op de Gesloten Midden Nederland, die op 2 januari gehouden werd.

Gertjan van Herk, Mark Spekenbrink, Eric van Meerveld, Jeroen Sopers en Saskia van Zoeren gingen proberen de beste darter van Midden Nederland te worden. Gezien het sterke deelnemersveld is dat een uitdaging van jewelste. Toch zijn er een aantal goede resultaten behaald.

Saskia wist het in het damestoernooi te schoppen tot de halve finale! Helaas kwam zij daar Aileen de Graaf tegen die uiteindelijk het toernooi ook won.

bij de heren wisten Gertjan en Eric het tot de laatste 16 te schoppen. Eric had hier de pech om Appie Hammouchi tegen te komen, de winnaar van de Arfos Open Houten 2014. Dat bleek het eindstation. Ook Voor Gertjan was dit het eindstation.

Wij feliciteren Saskia, Eric en Gertjan met deze knappe prestaties!