2015: Wat een jaar! - Dartvereniging Houten

De laatste dag van het jaar, dan is het tijd om even terug te blikken op een geweldig jaar voor de vereniging:

• Dit jaar startten we met 55 leden. Inmiddels is het aantal leden gegroeid naar 89 verdeeld over 14 competitieteams
  • Hiermee is DV Houten de grootste dartvereniging binnen de DBMN
  • We hebben afscheid genomen van oprichter Joop Bleijenberg als bestuurslid en tegelijkertijd mochten we Dirk-Jan Krämer verwelkomen als kersverse penningmeester.
  • We hebben diverse leuke toernooien georganiseerd, die goed gewaardeerd werden door de deelnemers.
  • We hebben een goedlopende dinsdag- en vrijdagavond ranking en mogen trots zijn op de mensen die dit organiseren: Willem Landman, Danny Wever en Edwin Veldhuyzen.
  • We hebben een geweldig leuke zomercompetitie gehad, waar alle deelnemende teams erg enthousiast over waren. Dank gaat uit naar Jeroen voor het organiseren.
  • We hadden in 2014/2015 2 teams die kampioen werden: Het Chaos Team en Arfos Dragons
  • Dit seizoen hebben we 5 teams die halverwege de competitie in de top 3 staan in hun divisie: Het Chaos Team, Pooltime, Mango's 1, Straight Arrow en Mango's

Er is dus veel gebeurd dit jaar en dit alles was niet mogelijk geweest zonder jullie: de leden van DV Houten. Zonder jullie enthousiasme en actieve deelname was het niet mogelijk geweest om 2015 tot zo'n succesvol jaar te maken. Bedankt daarvoor!

We hopen dat jullie in 2016 net zo enthousiast blijven over het darten en over de vereniging. En als je nog goede ideeën hebt, laat dat dan vooral weten, dan kunnen we die wellicht volgend jaar in de lijstje zetten!!