Het gaat lekker! - Dartvereniging Houten

Dat kunnen we wel concluderen na 4 weken competitie. Met veel nieuwe teams is DV Houten aan het nieuwe seizoen gestart. En zonder dat je er conclusies aan kunt verbinden, kan wel gezegd worden, dat de start heel aardig is.

Na 4 weken staan 3 teams bovenaan in hun poule. Dit zijn Andartica, The Vikings en Mango's 4. Daarnaast hebben we ook nog 3 teams die de 2e plaats bezetten in hun poule, namelijk Het Chaos Team, Pooltime en Straight Arrow.

De overige teams staan in de middenmoot, dus alle reden om tevreden te zijn over de competitiestart. Hopelijk trekken alle teams de goede start door naar de rest van het seizoen.