Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/dvh/public_html/libraries/cegcore2/gcloader.php on line 63
Bull's Tail wint eerste bekerwedstrijd - Dartvereniging Houten
 

In aanloop naar het nieuwe seizoen wordt er traditiegetrouw afgetrapt met de voorronde van de Martin van Ramele trofee. Bull's Tail mocht het opnemen tegen B.A.Z. 4 uit Utrecht.

Bull's Tail, dat aantrad met Lars, Oscar, Rob en Stef, begon de wedstrijd sterk en zowel Lars als Oscar wonnen hun enkelpartij. Rob maakte het erg spannend maar verloor zijn partij nipt met 3-2, waarna ook Stef de wedstrijd aan zijn tegenstander moest laten. 2-2 dus na de singles.

De in de 5e divisie uitkomende tegenstander bleek taai, want ook in de dubbels moest Bull's Tail alle zeilen bijzetten. De eerste twee koppels werden verdeeld, waarna de derde koppel door Bull's Tail net werd gewonnen met 3-2.  Na wederom een spannende partij wist Rob met een 144-finish de vierde koppel uit te gooien voor een 3-2-overwinning, een 5-3 tussenstand en de overwinning voor Bull's Tail! De einduitslag werd uiteindelijk 5-4 doordat B.A.Z. de eer redde en de bierronde wist te winnen.

In oktober zal de eerste ronde worden gespeeld, waar we dan aantreden in de winnaarsronde.

Postadres DV Houten

Hoefbladhof 42
3991 GH Houten

E-mail
bestuur@dartvereniginghouten.nl

Locatie Eddie's

Papiermolen 3A
3994 DJ Houten
Tel: 06-51514491