Afgelopen zaterdag werden de divisiekampioenschappen van de DBMN gehouden in sporthal De Molenwiek in Houten. Namens DV Houten mocht True Blue aantreden voor de strijd om het kampioenschap in de 4e divisie.

De start in een poule van 3 teams was voortvarend. Forza werd met 5-2 verslagen waardoor de uitgangspositie goed was. De wedstrijd tegen KVVA was een rare. 2 spelers van True Blue hadden te kampen met pijntjes wat het er niet makkelijker op maakte, maar een 4-3 verlies was voldoende voor een plek in de halve finale. Hier bleek Zware Jongens 2 echter een flink maatje te groot. Na de singles stond het 0-4 en was het al afgelopen (er werden maar 2 koppels gespeeld).

Niettemin zijn wij enorm trots op de prestaties van True Blue dit jaar. Hopelijk wordt komend seizoen wederom succesvol!