Nadat we onlangs al promotienieuws hadden over Andartica, is het nu de beurt aan Bull's Tail. Met de derde plek stevig in handen en een inhaalwedstrijd voor de boeg is promotie naar de derde divisie inmiddels een feit. Dit jaar kreeg Bull's Tail door toevoeging van Gerrit en Jeroen een ware kwaliteitsinjectie. Hun verleden bij dit team speelde ongetwijfeld mee in hun keuze om qua niveau een stapje terug te doen. Dit betaalde zich echter meteen uit, want vanaf het begin van de competitie draaide het team bovenin mee doordat ook de andere teamleden een schepje er bovenop konden doen. Er werd zelfs af en toe met een schuin oog naar het kampioenschap gekeken. Dat was helaas te hoog gegrepen, maar we feliciteren Tom, Diana, Gerrit, Jan, Jeroen, Lars, Oscar, Rob en Stef met dit prachtige resultaat.