Tijdens de ALV van afgelopen zondag heeft het bestuur van de vereniging enkele wijzigingen ondergaan.

Zoals de meeste mensen waarschijnlijk weten, heeft Jeroen Sopers zijn functie als voorzitter van de vereniging neergelegd. Hij verlaat ook het bestuur van de vereniging. Ron van Swol is door de ALV benoemd tot voorzitter van de vereniging

Daarnaast heeft Dirk Jan Krämer zijn functie als penningmeester neergelegd. Hij blijft voorlopig wel aan als algemeen bestuurslid. De functie van penningmeester wordt overgenomen door Jeroen van Dongen, die tijdens de ALV aangenomen is als bestuurslid.

Omdat Ron van Swol tot afgelopen zondag secretaris van de vereniging was, was deze taak met zijn benoeming tot voorzitter vacant. Hilco Joling zal vanaf nu het secretarisschap op zich nemen. Ook hij is op de ALV aangenomen als bestuurslid.

Het volledige bestuur ziet er nu als volgt uit:
Voorzitter: Ron van Swol
Penningmeester: Jeroen van Dongen
Secretaris: Hilco Joling
Algemeen bestuurslid: Dirk Jan Krämer
Algemeen bestuurslid: Gertjan van Herk
Algemeen bestuurslid: Kevin van Burken

Wij zijn als bestuur Jeroen Sopers enorm dankbaar voor alles wat hij voor de vereniging heeft gedaan en betekend. Vanwege als zijn verdiensten voor de vereniging is hij tijdens de ALV benoemd tot het eerste erelid van Dartvereniging Houten.